Valquer SHAMPOO BAR drėkinantis ir raminantis kietasis šampūnas su kanapių aliejumi ir ekstraktu, 50 g.

12,00 €
Su PVM
Kiekis
favorite_outline

Naujas kietasis Valquer šampūnas su kanapių aliejumi ir ekstraktu drėkina ir ramina. Kanapių aliejus yra pagrindinis elementas, kuris yra išspaudžiamas iš kanapių sėklų (pastebime, kad šiame aliejuje nėra THC preparato ar kitų psichoaktyvių sudedamųjų dalių). Kanapės yra neįtikėtinas ingredientas odos ir plaukų priežiūroje. Jos nuramina ir panaikina uždegimus. Kanapių aliejus užkerta kelią aknei, drėkina odą ir turi antioksidacinį poveikį.

Valquer kietieji šampūnai yra pirmieji bemuiliai, veganiški ir unikalūs rinkoje. Puiki, ekologiška inovacija, kuri teikia grožį jūsų plaukams taip pat kaip ir šampūnas iš buteliuko.

Kokie šio šampūno privalumai?

  • Saugūs gamtai;
  • 100% plastiko pakuotės atsisakymas;
  • CO2 mažinimas;
  • 100% perdirbama pakuotė;
  • Patogu naudoti ir transportuoti: produktai gali keliauti tiesiai į lėktuvą, taip pat išvengsite produkto ištekėjimo į lagaminą.
  • Produktas yra puikus kokybės ir kainos atžvilgiu.

Prisidėkite prie gamtos saugojimo!

NAUDOJIMAS: sušlapinkite savo plaukus bei kietąjį šampūną. Įtrinkite šampūną tiesiai ant šlapių plaukų tiek, kiek putojimo jums norisi. Plaukite galvos odą švelniais judesiais. Gerai išskalaukite. Po naudojimo padėkite šampūną sausoje laikymo dėžutėje.

33972

Charakteristikos

Kilmės šalis
Ispanija

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Valquer SHAMPOO BAR drėkinantis ir raminantis kietasis šampūnas su kanapių aliejumi ir ekstraktu, 50 g.

Palikti atsiliepimą

Valquer SHAMPOO BAR...

12,00 €