Kleraderm PROBIOS CREAM Regeneruojamasis kremas su probiotikais, 50 ml.

    Kleraderm PROBIOS CREAM Regeneruojamasis kremas su probiotikais, 50 ml.

    78,00 €
    Su mokesčiais

     Švelnus emolientinis kremas su poveikiu prieš odos senėjimą, idealus jautriai odai esant senėjimo požymių. 

    favorite_outline

    Paskubėkite! Liko tik 2 produktai sandėlyje
     

    SUPAKUOTI KAIP DOVANĄ

     

    NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 50€

     

    NEMOKAMAS ATSIĖMIMAS FIZINĖJE PARDUOTUVĖJE

    98,70% sudėtinių medžiagų yra natūralios kilmės. Be parabenų. Atliktas nikelio testas. Dermatologiškai patikrita.

    Šio kremo sudėtyje yra probiotikų, todėl jis balansuoja ir stiprina odos mikroflorą, stiprina epidermį ir atstato UV spindulių ir kitų išorės faktorių pažeistą odą, saugo ląstelių DNR. Suteikia greitą odos patempimo efektą, mažina raukšles, gerina odos regeneraciją, suteikia odai stangrumo ir elastingumo. Dėl lengvos absorbcijos ir puikių savybių giliai prasiskverbti pro mažas epidermio poras, jis puikiai ir giliai drėkina odą. Japoniškos kamelijos aliejus, žinomas kaip „tsubaki“, suteikia odai naują švelnumą. Puikiai apsaugo nuo raukšlių susidarymo, jis neleidžia sukietėti kolageno skaiduloms ir užtikrina jaunatvišką ir pailsėjusios odos išvaizdą.

    Sudėtis praturtinata alyvuogių aliejumi, kuriame yra polifenolių, vitamino E ir tosterolių, kurie veikia ir kaip antioksidantai, padeda apsaugoti odą nuo saulės spindulių žalos ir padeda sulaikyti vandenį odoje, taip padidina odos elastingumą ir drėgmę. Makadamijų aliejus, tai Australijos kilmės aliejus, išgautas iš makadamijos medžio vaisių, augančių laukiniuose vietiniuose miškuose. Sudėtyje yra palmitoleino rūgšties, garsėjančios puikiomis antioksidantinėmis ir minkštinančiomis savybėmis. Tai yra puikus sprendimas drėkinimo ir sausumo problemoms, odai suteikiant sveiką išvaizdą. Taip pat puikiai apsaugo odą nuo dirginimo, strijų ir randų.

    Vitaminas E - neutralizuoja laisvuosius radikalus, kurie ardo riebalų rūgštis ir pažeidžia kolageną. Padeda palaikyti odą jauną, sveiką ir apsaugotą nuo neigiamo UV spindulių poveikio, kuris yra pagrindinis atsakingas už oksidacinio proceso formavimąsi. Koncentruotas ciklodekstrino tirpalas, pasižymintis odos įtempimo efektu ir drėkinančiomis savybėmis, todėl jis yra tinkamas ingredientas brandžiai odai prieš odos senėjimą.

    Acetilo heksapeptidas-8, imituoja botulino toksino poveikį, šis peptidas sumažina neurotransmitoriaus acetilcholino kiekį, kuris atsakingas už raumenų susitraukimus. Taip sumažina mimikos raukšles. O sudėtyje esantis Acetilo tetrapeptidas-5 turi antiedeminį poveikį. Sumažina tamsius ratilus ir maišelius apie akis vos per 15 dienų. Gerina odos elastingumą ir švelnina odą.

    Kleraderm
    PB1/50

    Charakteristikos

    Kilmės šalis
    Italija

    Specifinė nuoroda

    Jojoba Oil Olive Oil Macadamia Oil Shea Butter Phytodermina Lifting Vitamin E Acetyl hexapeptide – 8 Acetyl tetrapeptide – 5 Bifida Ferment Lysate Aloe Vera Tsubaki Oil 98,70 % ingredients of natural origin

    Užtepti nedidelį kiekį kremo ant odos, įmasažuoti, kol visiškai susigers.

    Atsiliepimai

    Palikti atsiliepimą

    Kleraderm PROBIOS CREAM Regeneruojamasis kremas su probiotikais, 50 ml.

     Švelnus emolientinis kremas su poveikiu prieš odos senėjimą, idealus jautriai odai esant senėjimo požymių. 

    Palikti atsiliepimą

    Kartu su šia preke įsigijo

    Kleraderm PROBIOS CREAM...

    78,00 €