kuno prieziuros priemones

Goldheit Calm Therapy odą stangrinantis kūno serumas, 100 ml.

147,00 €
Su PVM

Šis, odą stangrinantis kūno serumas, tai tobula jungiamojo audinio stangrinimo ir drėgmės didinimo simbiozė.

Kiekis
favorite_outline

Kūno serumas pasižymi sudėtyje esančiu didelės dozės niacinamidau, azijine centele , paprastuoju kaštonu, gluosnio žievės ekstraktu, pelžiede, pantenoliu ir hialurono rūgštimi, kuri gali ilgam sustiprinti kraujagysles ir jungiamąjį audinį, sumažinti paraudimą, kovoti su strijomis ir matomais kapiliarais. Kūnas atrodys gaivesnis, lygesnis ir stangresnis, sumažinami nelygumai ir paraudimas.

Bekvapis.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų asortimente esančius kūno serumus.

2251

Charakteristikos

Kilmės šalis
Vokietija

AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, TROXERUTIN, UREA, SALIX ALBA BARK (WHITE WILLOW) EXTRACT, CENTELLA ASIATICA (INDIAN PENNYWORT) EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS ROOT (BUTCHERBROOM) EXTRACT, TOCOPHEROL, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, ESCIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM PCA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER (MARIGOLD) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE.

Tepkite serumą ant kūno odos ryte ir vakare ir švelniai įtrinkite. Palikite trumpam įsigerti. Tada naudokite kūno losjoną (Ultimate Body Treatment) ir (arba) kūno aliejų (Glam Luxe Dry Oil).

Įspėjimai: naudoti tik išoriškai, venkite kontakto su akimis ir gleivinėmis. Nenaudoti ant nudegintos, įtrūkusios ar sudirgusios odos. Jei pasireiškė alerginė reakcija, nenaudokite ir pasitarkite su dermatologu.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje kambario vietoje, žemesnėje temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

Goldheit Calm Therapy odą stangrinantis kūno serumas, 100 ml.

Šis, odą stangrinantis kūno serumas, tai tobula jungiamojo audinio stangrinimo ir drėgmės didinimo simbiozė.

Palikti atsiliepimą

Kartu su šia preke įsigijo

Goldheit Calm Therapy odą...

147,00 €