plauku prieziuros priemones

AMELIORATE Deep Cleansing Hair & Scalp Mask giliai valanti galvos ir plaukų kaukė, 225 ml.

31,50 €
Su PVM

Giliai valanti plaukų ir galvos odos kaukė atkuria, subalansuoja ir intensyviai maitina. Valo nešvarumus, riebalų perteklių, produktų ir taršos sankaupas.

Kiekis
favorite_outline

Giliai valanti galvos ir plaukų kaukė subalansuoja, ramina ir atgaivina sausą, pleiskanojančią ir jautrią galvos odą. Suteikia plaukams gyvybingumo ir sveikos išvaizdos.

Tinka visiems plaukų tipams.

Galvos odos priežiūros priemonių asortimentą oficialiai patvirtino daugiau kaip 20 metų patirtį šioje srityje turintis ekspertas trichologas*.
*Asocijuotas trichologas 1992 m. įgijo Trichologijos instituto kvalifikaciją ir yra Trichologų instituto narys.

ĮRODYTI REZULTATAI:

  • Kliniškai įrodyta, kad kaukė pašalina taršą ir nešvarumus* 98% respondentų sutiko, kad jų galvos odos būklė pagerėjo.**
  • Giliai maitina ir drėkina.
  • Pagerina sausos, pleiskanojančios ir raustančioa galvos odos išvaizdą.

MATOMA NAUDA:

  • Momentinis gilus susikaupusių produktų ir nešvarumų valymas
  • Valo galvos oda
  • Staigiai ramina
  • Minkština ir šalina negyvas odos ląsteles
  • Palaiko sveiką ir subalansuotą galvos odą

*Remiantis instrumentiniais bandymais
**Išbandyta su 120 žmonių, turinčių sausą, pleiskanojančią, raustančią galvos odą, atliekant 4 savaičių nepriklausomą vartotojų tyrimą.

Saugus naudoti nėštumo laikotarpiu. Tinka laktozės netoleruojantiems žmonėms.

12673820

Charakteristikos

Kilmės šalis
Didžioji Britanija

Aqua/Water/Eau, Kaolin, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Isostearyl Alcohol, Jojoba Esters, Behentrimonium Chloride, Butylene Glycol Cocoate, C10-18 Triglycerides, Shea Butter Ethyl Esters, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Borago Officinalis Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Polyquaternium-37, Fragrance (Parfum), Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Ethylcellulose, Hydrolyzed Milk Protein, Lactic Acid, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Polyglycerin-3, Urea, Linalool, Citronellol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Coumarin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Juniperus Mexicana Oil, Sodium Chloride, Pelargonium Graveolens Oil, Allantoin, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

1-2 kartus per savaitę gausiai tepkite sausus plaukus ir galvos odą. Įmasažuokite į plaukų šaknis ir paskirstykite per visą plaukų ilgį, kad švelni formulė pasiektų galvos odą. Palaikykite 15 minučių ir kruopščiai nuplaukite. Tada naudokite AMELIORATE valomąjį šampūną. Arba įmasažuokite į drėgnus plaukus, palikite 5 minutes ir išplaukite.

Įspėjimai: jei atsiranda dirginimas, nedelsdami nutraukite naudojimą. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą

AMELIORATE Deep Cleansing Hair & Scalp Mask giliai valanti galvos ir plaukų kaukė, 225 ml.

Giliai valanti plaukų ir galvos odos kaukė atkuria, subalansuoja ir intensyviai maitina. Valo nešvarumus, riebalų perteklių, produktų ir taršos sankaupas.

Palikti atsiliepimą

AMELIORATE Deep Cleansing...

31,50 €